Dutch Mobile Parts

Gratis verzending vanaf €100!

Betaalmogelijkheden

Wij bieden u graag een breed spectrum van betaalmogelijkheden aan. Wij accepteren online betalingen via iDeal, Mastercard, Visa, AfterPay en Klarna. Het is niet mogelijk om o.b.v. krediet bij ons in te kopen.

Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid om contante betalingen te verrichten op onze bezoekadres en te betalen met verschillende betaalpassen door middel van pin. Bij contante betalingen zetten we altijd op de factuur dat het gaat om een contante betaling. Contante betalingen boven de €10.000,- worden niet geaccepteerd, eveneens als brieven van €500 en €200.

Betaalveiligheid

Uw betaling worden altijd veilig en secuur uitgevoerd. Zodra u op onze website komt, bevindt u zicht al in een beveiligde omgeving met onze SSL-connectie die ervoor zorgt dat uw gegevens worden beveilig door middel van encryptie. Daarnaast zijn al onze interne en externe werkzaamheden en bedrijfsprocessen AVG-compliant (lees hier meer over de AVG-wetgeving) en gaan we altijd vertrouwelijk met uw gegevens om. U kunt altijd uw opgeslagen gegevens bij ons opvragen.

Bankrekening

Ons rekening nummer staat altijd op de factuur vermeldt. Dit is NL 85 RABO 0353 3089 00 t.a.v. Dutch Mobile Parts B.V.

Facturatie

Op onze facturen zijn altijd de volgende zaken vermeld:

  • Onze volledige bedrijfsgegevens.
  • Uw volledige bedrijfsgegevens.
  • Gekochte producten.
  • Totaalbedrag Inclusief BTW.
  • Totaalbedrag exclusief BTW.
  • Btw-bedrag.
  • Btw-percentage.
  • Manier van betaling.
  • Datum van aanschaf.

Heeft u een fout gemaakt tijdens het invullen van uw gegevens of wilt u uw gegevens wijzigen op een factuur? Uiteraard is dit altijd mogelijk! Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice, door hier te klikken.

Factuur opvragen

Heeft u in het verleden een order geplaatst en wilt u nogmaals de factuur ontvangen? U kunt altijd uw ordergeschiedenis terugzien in uw account, door simpelweg in te loggen en te klikken op ‘ordergeschiedenis’. Hier kunt u ook uw factuur downloaden. Is dit niet mogelijk? Neem dan contact op met onze klantenservice door hier te klikken.

Login met uw gegevens

×

Hey!

Wilt u één van onze collega's spreken? Click op de eerst beschikbare medewerker!

× Kunnen wij u helpen?